06 206 905 21 info@hetkraaijenbosch.nl

Mogelijkheden

Opvang voor kinderen en jongeren met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking

Het Kraaijenbosch in Druten biedt deze speciale kinderen precies wat zij nodig hebben.

Voor wie?

Het Kraaijenbosch biedt begeleiding, verzorging en verpleging voor kinderen en jongeren met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Om onze kleinschaligheid te behouden vangen wij maximaal vier kinderen tegelijk op.

Omdat wij met een kwetsbare doelgroep werken, hanteren wij een aantal uitsluitcriteria voor kinderen met: agressie problemen of seksueel ongewenst gedrag, ernstige psychiatrische problematiek die een onveilige situatie kan creëren voor het kind zelf (en/of voor anderen) en niet-stuurbaar wegloopgedrag.

Het vinden van de juiste match is maatwerk. Ieder kind is anders en heeft een specifieke zorgvraag. Met een vrijblijvende kennismaking leren we elkaar kennen en kijken we of Het Kraaijenbosch de juiste plek is voor zowel het kind als voor de ouders/verzorgers.

    Opvangmogelijkheden

    Opvang kan in diverse vormen. De wensen van de ouders/verzorgers en het kind staan voorop. Aan de hand hiervan bekijken we welke vorm van opvang het meest bij jullie past. Ons streven is om flexibel te zijn in opvangmogelijkheden.

    De mogelijkheden zijn bijvoorbeeld:

    Dagopvang
    Naschoolse opvang
    Een nachtje logeren
    Weekendopvang (vrijdagmiddag tot zondagmiddag)
    Vakantieopvang, met of zonder nachten

    Wie zijn wij

    Visie

    De opvang

    error: Content is protected !!